Vineri, 6 octombrie 2017, de la ora 19.00, Editura ALL lansează volumul VIII PISICILE RĂZBOINICE. NOUA PROFEȚIE - RĂSĂRIT DE LUNĂ la Cafeneaua Cărturești Verona în cadrul BOOKerini - Târg de carte pentru copii. Evenimentul va lua forma unui atelier de ilustrație și distracție pisicească, de aceea fanii pisicilor sunt invitați să-și anunțe participarea pe FACEBOOK, aici: https://goo.gl/po3w3v.

În seara în care se lansează PISICILE RĂZBOINICE. NOUA PROFEȚIE - RĂSĂRIT DE LUNĂ se deschid porțile spre o lume plină de întâmplări fantastice:

• Atelier de ilustrație pisicească coordonat de superilustratorul Octav Ungureanu

• Concurs de ilustrații jurizat de prietenii noștri de la Talente de Năzdrăvani

• Toți participanții la atelier vor primi o smuticeală pe cinste din partea sponsorului nostru SLooP (smuti-uri și fresh-uri de fructe delicioase)

• Toți partipanții la atelier vor primi tricouri, semne de carte, insigne, cu alte cuvinte tot arsenalul necesar unui războinic adevărat

• Câștigătorii concursului vor fi răsplătiți cu premii în cărți.

Prima ediție a Târgului de carte pentru copii BOOKerini se desfășoară în perioada 06 – 08 octombrie 2017 la Cărturești Verona și este un proiect realizat de asociația culturală Câte-n lună și-n mansardă cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național.