Editura ALL va fi prezentă cu cele mai noi apariții editoriale și reduceri de până la 80% la cea de-a XV-a ediție a Târgului Internațional de Carte și Muzică Libris, de la Brașov. Evenimentul va avea loc în perioada 22 – 25 martie 2018, în Aula Universității din Brașov (bd. Iulia Maniu, nr. 41A).

Printre noutățile prezente la Brașov se află partea a doua a trilogiei despre dinastia care a condus Rusia de mai bine de trei secole, Ecaterina cea Mare. Portretul unei femei de Robert K. Massie, câștigător al Premiului Pulitzer pentru Petru cel Mare. Viața și lumea lui.

Romanul distins cu Man Booker Prize, Bătrânii ticălosi de Kingsley Amis, și cea mai frumoasă poveste de dragoste din lume, Djamilia de Cinghiz Aitmatov, vor completa oferta editurii în domeniul ficțiunii.

Vizitatorii Târgului vor putea achiziționa al doilea volum din seria Foxcraft, Bătrânii, de Inbali Iserles, dar și cea mai nouă serie de cărți de activități dedicate copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani, PIXI CREATIV, care va fi prezentă cu patru titluri deopotrivă educative și distractive: Forme și culori, Carte de colorat: Activități la grădiniță, Carte de ghicitori: Activități la grădiniță, Unde este motanul Miau? Caută și găsește!.