0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6.    din   
 7. 12

Editura ALL va fi prezentă, între 07 și 09 decembrie 2018, la cea de-a IX-a ediție a Conferinței Regionale de Medicina Familiei „Zilele medicale Dr. Mircia Iorga”, cu tema „Medicul de familie – practician și manager”. Portofoliul de carte medicală publicat de Editura ALL va beneficia de reduceri de până la 80% în cadrul evenimentului care se va desfășura la Crystal Palace Ballrooms, București. Cea mai importantă manifestare științifică dedicată medicilor de familie este organizată de Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov și este creditată de Colegiul Medicilor din România cu ore de Educație Medicală Continuă. Conferința cuprinde comunicări orale, prezentări video, expoziție medicală specializată, simpozioane de firmă și ateliere practice. Pe parcursul celor trei zile de dezbateri, vor susține prezentări importanți reprezentanți ai medicinei de familie și psihologi de renume.

Portofoliul de carte medicală al Editurii All va beneficia de reduceri de până la 70% cu ocazia celei de-a doua ediții a Conferinței „Actualități în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor ORL”. Timp de două zile, pe 26 și 27 octombrie 2018, specialiștii ORL, medicii de familie sau generaliști și farmaciștii interesați de patologia ORL se vor reuni la București, la Hotel Pullman Bucharest World Trade Center (Piața Montreal 10). Evenimentul este organizat sub egida Societății Române de Foniatrie și Societății Române de Otolaringologie Pediatrică, beneficiind de participarea tuturor centrelor universitare de prestigiu din România.

Sâmbătă, 27 octombrie 2018, ora 11.00, fanii Pisicilor Războinice sunt așteptați în Mansarda Cărturești Verona pentru lansarea celui de-al XIII-lea volum, Viziunea. Publicată de Editura Galaxia Copiilor, cartea marchează debutul celei de-a treia serii - Puterea celor Trei.

Prima adunare a Clanurilor Cititorilor Pisicilor Războinice se va desfășura sub forma unui atelier ai cărui îndrumători vor fi pictorul Bogdan Ene și Iris Hornoiu, fan înfocat al seriei, reprezentanta site-ului Talente de Năzdrăvani. Copiii vor fi împărțiți în echipe, după modelul clanurilor de pisici războinice, iar provocările vor fi pe măsura imaginației lor.

Participanții la atelier vor fi răsplătiți cu multe surprize, de aceea sunt invitați să-și anunțe prezența pe Facebook, la următorul link: www.facebook.com/events/245889489364659/

„Vor fi trei, neam din neamul tău, care țin în labe puterea stelelor” – aceasta este profeția care marchează noua etapă din aventura fascinantă a clanurilor de pisici sălbatice. Labă de Laur, Labă de Gaiță și Labă de Leu sunt nepoții lui Stea de Foc. Povestea ia o nouă întorsătură, odată ce ies la iveală talentele și puterile lor ieșite din comun. Pe de altă parte, îndoielile și secretele îi urmăresc la tot pasul. Previziunile sumbre pare că nu părăsesc niciodată clanurile. De data aceasta, însuși codul războinicilor este în pericol. Au cei trei tineri ucenici puterea de a ajuta clanurile să supraviețuiască?

Pisicile Războinice - Puterea celor trei va continua cu alte cinci volume: Râul Întunecat, Exilul, Eclipsa, Umbre Adânci, Răsărit.

Cărțile publicate de Editura ALL vor beneficia de reduceri de până la 70% cu ocazia celei de-a patra ediții a Salonului de Carte Bookfest de la Brașov, desfășurat între 18 și 21 octombrie 2018. Brașovenii vor găsi în standul Editurii ALL cele mai recente apariții editoriale, dar și titluri deja consacrate. Evenimentul se va desfășura în Aula Universității Transilvania (Str. Iuliu Maniu nr. 41A), iar programul zilnic de vizitare va fi între 10.00 și 20.00. Intrarea publicului va fi liberă. Salonul de Carte Bookfest Brașov este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România.

Editura ALL va fi prezentă cu cele mai noi apariții editoriale și reduceri de până la 70% la cea de-a XIX-a ediție a Salonului Hunedorean al Cărții de la Deva. Iubitorii de carte din Deva și din județul Hunedoara sunt așteptați, în perioada 17 – 20 octombrie 2018, în incinta complexului Deva Mall. Evenimentul este organizat de Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara. Salonul este deschis publicului între orele 10.00 și 20.00, intrarea fiind gratuită.

Cărțile de medicină din portofoliul Editurii ALL vor beneficia de reduceri de până la 70% cu ocazia celui de-al XXV-lea Congres Naţional de Reumatologie. Acesta se va desfășura între 11 și 13 octombrie 2018, la Centrul de Conferințe din Poiana Brașov. Organizat de Societatea Română de Reumatologie, Congresul este un eveniment de referință atât pentru reumatologi, cât și pentru medici de alte specialități și reprezintă o modalitate de a afla noutăți științifice și de a face schimburi de experiență. În ziua de 11 octombrie, tinerii reumatologi pot participa la un curs precongres dedicat Spondiloartritelor.

Pe 04 și 05 octombrie 2018, cărțile medicale publicate de Editura ALL vor beneficia de reduceri de până la 70% în cadrul celei de-a doua Conferințe Naționale de Nefro-Geriatrie de la București. Nefrogeriatrica se va desfășura la Hotel Ramada Plaza și vine în sprijinul medicilor generaliști și specialiști (nefrologi, urologi, interniști, cardiologi și geriatri). Obiectivul Conferinței este prezentarea de informații științifice actualizate din domeniul nefrogeriatriei, aplicabile în managementul pacientilor vârstnici.

Timp de cinci zile, între 03 și 07 octombrie 2018, Editura ALL va fi prezentă în municipiul Iași, care va găzdui două târguri de carte și un festival de literatură.

Astfel, cea de-a patra ediție a Târgului de Cărți și Arte Frumoase ARCA LUI GUTENBERG se va desfășura în Atrium nivel 0 Palas Mall Iași. Programul pentru public este zilnic, între 10.00 și 22.00, iar intrarea este gratuită. Printre invitații de anul acesta se numără criticul și istoricul literar Alex Ștefănescu, autorul seriei publicate de Editura ALL Eminescu. Poem cu poem. Acesta va susține vineri, 05 octombrie, ora 18.00, conferința cu tema „Cine mai are nevoie azi de lectură?”.

Salonul de Carte Bookfest se întoarce la Iași, în aceeași perioadă, cu o nouă ediție în Piața Unirii. Programul zilnic de vizitare va fi de la 10.00 la 20.00, iar intrarea publicului va fi liberă.

Cele două târguri de carte se desfășoară în paralel cu cea de-a VI-a ediție a Festivalului Internațional de Literatură și Traducere Iași (FILIT). Evenimentul reunește cunoscuți scriitori din țară și din străinătate în cadrul unor evenimente deschise publicului larg. Sâmbătă, 06 octombrie, ora 11.00, la Palatul Culturii din Iași, cititorii se pot întâlni cu scriitorul ucrainean Iuri Andruhovici, autorul romanului Moscoviada publicat sub sigla ALL.

Timp de trei zile, între 27 și 29 septembrie 2018, cărțile medicale din portofoliul Editurii ALL vor putea fi achiziționate cu reduceri de până la 70% cu ocazia Conferinței Naționale a Societății Române de Chirurgie Toracică. Cea de-a 16-a ediție va avea loc la Hotel Mercure Unirii din București și va beneficia de participare internațională.

Cărțile medicale publicate de Editura ALL vor beneficia de reduceri de până la 70% în cadrul Congresului Asociației Române de Imuno-Dermatologie. Cea de-a doua ediție se va desfășura în perioada 27 - 29 septembrie 2018, la Casa Presei Libere, București. Manifestarea va avea participare internațională, propunând o abordare interdisciplinară a aspectelor imuno-dermatologice.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6.    din   
 7. 12