În perioada 11 – 15 august 2018, Editura ALL va fi prezentă la cea de-a X-a ediție a Târgului Gaudeamus Litoral, care se va desfășura în incinta unui pavilion expoziţional mobil amplasat în Piaţeta Perla din staţiunea Mamaia. Turiștii aflați pe litoral vor găsi în standul Editurii ALL cele mai noi apariții editoriale, titluri pentru toate vârstele și reduceri de până la 70%. Evenimentul este organizat de Radio România şi Radio Constanţa, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanţa. Programul de vizitare este zilnic între orele 15.00 şi 23.00, iar intrarea este liberă pentru toate categoriile de vizitatori.

Proaspăt venit din tipar, cel de-al XII-lea volum al seriei Pisicile războinice. Noua profeție, Apus de soare, își așteaptă cititorii pentru a continua aventura în lumea fantastică a felinelor. Preșcolarii se vor bucura de apariția a patru noi cărți din seria Pixi creativ, iar micii cititori de alte două noutăți din colecția Biblioteca din ghiozdan.

Romanul Perfecți, cel de-al doilea volum al seriei Defecți, de Cecelia Ahern, continuă aventurile lui Celestine North, eroina declarată „cea mai defectă persoană din țară”. Adresându-se publicului YOUNG ADULT, cele două romane înfățișează o societate distopică, în care perfecțiunea este obligatorie.

Cea mai nouă revelație din domeniul cărților de nutriție și stil de viață sănătos: Capcanele dietelor. Dietă pe viață sau stil de viață?, o noutate editorială care poartă semnătura Dr. Laura Ene, le va dezvălui cititorilor secretele unei vieți fără dietă, fără frustrări și restricții, dar aflată sub semnul echilibrului și al sănătății.

Gena. O istorie fascinantă prezintă povestea uneia dintre cele mai puternice și mai primejdioase idei din lumea științei, relatată cu măiestrie de Siddhartha Mukherjee, autor distins cu Premiul Pulitzer.