Editura ALL va fi prezentă între 13 și 17 iunie 2018, la cea de-a X-a ediţie a Târgului Gaudeamus Timişoara. Timișorenii vor găsi în standul Editurii ALL cele mai noi apariții editoriale, dar și reduceri de până la 80%.

Pisicile războinice. Noua profeție își așteaptă cititorii cu cea de-a XI-a carte, Amurg. Curajul și istețimea pisicilor sunt încă o dată puse la grea încercare, miza fiind chiar supraviețuirea clanurilor. Fanii seriei vor descoperi, alături de personajele îndrăgite, pericolele ascunse, dar și surprizele fantastice ale unei lumi necunoscute.

Romanul Perfecți, cel de-al doilea volum al seriei Defecți, de Cecelia Ahern, continuă aventurile lui Celestine North, eroina declarată „cea mai defectă persoană din țară”. Adresându-se publicului YOUNG ADULT, cele două romane înfățișează o societate distopică, în care perfecțiunea este obligatorie.

Gena. O istorie fascinantă reprezintă, de fapt, povestea uneia dintre cele mai puternice și mai primejdioase idei din lumea științei, spusă cu măiestrie de Siddhartha Mukherjee, autor distins cu Premiul Pulitzer. Genetica a marcat definitiv evoluția biologiei și a medicinei moderne.

Grant. Atlas de anatomie este cea mai nouă apariție din portofoliul de carte medicală al Editurii ALL. Volumul conține referințe vizuale uimitoare și informații de o relevanță clinică incontestabilă, adresându-se deopotrivă studenților și tuturor profesioniștilor din domeniul medical.

Evenimentul se desfășoară în incinta unui pavilion expoziţional mobil amplasat în Piaţa Libertăţii, iar programul de vizitare este de miercuri până vineri de la ora 11.00 la 21.00, sâmbătă de la 10.00 la 21.00, iar duminică de la ora 10.00 la 18.00. Intrarea este liberă pentru toate categoriile de vizitatori.