În perioada 18 - 22 aprilie 2018, Editura ALL participă la cea de-a XIX-a ediție a Târgului de carte Gaudeamus Cluj-Napoca. Vizitatorii târgului vor găsi în standul Editurii ALL ultimele apariții editoriale și vor beneficia de reduceri de până la 80%. Evenimentul va avea loc în incinta unui pavilion mobil amplasat în Piaţa Unirii, iar intrarea este liberă pentru toate categoriile de vizitatori. Târgul este deschis de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 și 20.00, iar duminică de la 10.00 la 15.00.

Printre noutățile prezente la Cluj-Napoca, se află cartea reputatei istorice Vyvyen Brendon, Primul Război Mondial 1914-1918, povestea conflagrației devastatoare care a schimbat radical harta lumii. Publicată în anul în care celebrăm un secol de la încheierea Primului Război Mondial și de la întregirea României, cartea reprezintă un util și binemeritat memento.

Pe raftul de noutăți, vizitatorii vor găsi și partea a doua a trilogiei despre dinastia care a condus Rusia de mai bine de trei secole, Ecaterina cea Mare. Portretul unei femei de Robert K. Massie, câștigător al Premiului Pulitzer pentru Petru cel Mare. Viața și lumea lui.

Romanul distins cu Man Booker Prize, Bătrânii ticălosi de Kingsley Amis, și cea mai frumoasă poveste de dragoste din lume, Djamilia de Cinghiz Aitmatov, vor completa oferta editurii în domeniul ficțiunii.

Vizitatorii Târgului vor putea achiziționa al zecelea volum al seriei Pisicile războinice. Noua profeție, Strălucirea stelelor, dar și al doilea volum din seria Foxcraft, Bătrânii, de Inbali Iserles. Cea mai nouă serie de cărți de activități dedicate copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani, PIXI CREATIV, va fi prezentă cu patru titluri deopotrivă educative și distractive: Forme și culori, Carte de colorat: Activități la grădiniță, Carte de ghicitori: Activități la grădiniță, Unde este motanul Miau? Caută și găsește!.