Timp de cinci zile, între 03 și 07 octombrie 2018, Editura ALL va fi prezentă în municipiul Iași, care va găzdui două târguri de carte și un festival de literatură.

Astfel, cea de-a patra ediție a Târgului de Cărți și Arte Frumoase ARCA LUI GUTENBERG se va desfășura în Atrium nivel 0 Palas Mall Iași. Programul pentru public este zilnic, între 10.00 și 22.00, iar intrarea este gratuită. Printre invitații de anul acesta se numără criticul și istoricul literar Alex Ștefănescu, autorul seriei publicate de Editura ALL Eminescu. Poem cu poem. Acesta va susține vineri, 05 octombrie, ora 18.00, conferința cu tema „Cine mai are nevoie azi de lectură?”.

Salonul de Carte Bookfest se întoarce la Iași, în aceeași perioadă, cu o nouă ediție în Piața Unirii. Programul zilnic de vizitare va fi de la 10.00 la 20.00, iar intrarea publicului va fi liberă.

Cele două târguri de carte se desfășoară în paralel cu cea de-a VI-a ediție a Festivalului Internațional de Literatură și Traducere Iași (FILIT). Evenimentul reunește cunoscuți scriitori din țară și din străinătate în cadrul unor evenimente deschise publicului larg. Sâmbătă, 06 octombrie, ora 11.00, la Palatul Culturii din Iași, cititorii se pot întâlni cu scriitorul ucrainean Iuri Andruhovici, autorul romanului Moscoviada publicat sub sigla ALL.