0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!
Seteaza descrescator
Pagina:
  1. 1
  2. 7
  3. 8
  4. 9
  5. 10
  6. 11
  7.    din   
  8. 12
În zilele de 09 și 10 februarie 2018, Editura ALL va fi prezentă cu oferta de carte medicală la Conferința Multidisciplinară ”Echipa multidisciplinară: cheia succesului în diagnosticul, tratamentul și educația pacientului”. Evenimentul, organizat de Med Academy, se desfășoară la Hotel Internațional din Iași. Conferințele Med Academy se adresează medicilor de familie, medicilor specialiști, farmaciștilor și asistenților medicali.
Editura ALL va fi prezentă, în zilele de 08 și 09 februarie 2018, la prima ediție a simpozionului ”Manifestări extraarticulare şi comorbidităţi în bolile inflamatorii reumatice”, organizat de Societatea Română de Reumatologie. Evenimentul va fi găzduit de Centrul Național Tinerimea Română (str. Johann Gutenberg nr. 19). Vă așteptăm cu reduceri între 30 și 80% la cartea medicală.

În zilele de 25 și 26 ianuarie 2018, Editura ALL va fi prezentă cu oferta de carte medicală la Conferința Multidisciplinară ”Echipa multidisciplinară: cheia succesului în diagnosticul, tratamentul și educația pacientului”. Vă așteptăm cu reduceri de cel puțin 30% la Pentagon Events (București, bd. Expoziției, Intrare C). Conferințele Med Academy se adresează medicilor de familie, medicilor specialiști, farmaciștilor și asistenților medicali.

Scriitorul și criticul literar Alex. Ștefănescu participă, începând de vineri, 12 ianuarie 2018, la o serie de întâlniri cu cititorii pe marginea celui mai recent volum lansat la Editura ALL, Eminescu, poem cu poem. La o nouă lectură. La finalul evenimentelor, Alex. Ștefănescu va da autografe celor prezenți.

Vineri, 12 ianuarie 2018, ora 12:30, la Cercul Militar Național, București, Sala de Marmură, se va desfășura conferința Eminescu și noi.

Luni, 15 ianuarie 2018, ora 12.00, la Universitatea din Pitești, criticul literar va participa la o întâlnire cu studenții cu tema De ce am scris o carte despre Eminescu.

Luni, 15 ianuarie 2018, începând cu ora 16.00, Alex. Ștefănescu va fi prezent la Biblioteca Județeană Pitești la o întâlnire cu publicul, având ca subiect Eminescu, recitit azi.

Marți, 16 ianuarie 2018, ora 12.00, elevii Liceului „Mihai Eminescu” din Buzău, se vor întâlni cu scriitorul Alex Ștefănescu în cadrul evenimentului Să citim împreună o poezie de Eminescu.

Marți, 12 decembrie 2017, Editura ALL participă la o nouă ediție a conferinței cu tema „Conștientizarea și eficientizarea serviciilor medicale de îngrijire la domiciliu”. Conferința are ca invitați reprezentanți ai companiilor de profil și ai instituțiilor publice, medici specialiști, psihologi, juriști și se desfășoară la Spitalul de Psihiatrie Titan „Dr. Constantin Gorgos” din București. Editura ALL vă așteaptă cu reduceri între 30 și 90%.
Între 08 și 10 decembrie 2017, se desfășoară cea de-a VII-a ediție a Conferinței Regionale de Medicina Familiei – “Zilele medicale Dr. Mircia Iorga”. Medicul de familie – Practician și manager. Evenimentul este organizat de Asociația Medicilor de Familie București și Patronatul Medicilor de Familie București-Ilfov. Manifestarea are loc în București, la Crystal Palace Ballrooms și este creditată cu puncte EMC. Editura ALL vă așteaptă cu reduceri între 30 și 90%.
Vineri, 08 decembrie 2017, Editura ALL vă așteaptă cu oferta de carte medicală în cadrul celei de-a IV-a ediții a Simpozionului Ziua Medicului Internist - Boala coronariană cronică. Organizat de Societatea Română de Medicină Internă, evenimentul are loc în București, la Hotel Pullman. Vă așteptăm cu reduceri între 30 și 90%.
În zilele de 24 și 25 noiembrie 2017, Editura ALL va fi prezentă la Conferința multidisciplinară “Abordarea modernă în diagnosticul și tratamentul pacientului. Rolul echipei multidisciplinare”. Organizat de Med Academy, evenimentul se desfășoară la Hotel Kronwell Brașov.
În perioada 23 – 25 noiembrie 2017, Editura ALL va fi prezentă la cel de-al IX-lea Congres al Asociației Române de Chirurgie Endoscopică (ARCE), organizat împreună cu cel de-al IX-lea Simpozion de Chirurgie Bariatrică și Metabolică (SCBM). Evenimentul se desfășoară la Willbrook Platinum Business & Convention Center din București. Vă așteptăm cu reduceri între 30 și 80%.

În perioada 22 – 26 noiembrie, Grupul Editorial ALL va fi prezent la ediţia cu numărul 24 a Târgului Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură, cu reduceri de până la 85%, cadouri dulci pentru cititori, noutăți editoriale diverse și trei evenimente de lansare.

Lansări de carte. Programul evenimentelor Grupului Editorial ALL

Grupul Editorial ALL vă invită să participați la trei lansări de carte în weekendul 25 - 26 noiembrie.

Sâmbătă, 25 noiembrie, ora 11:00, standul

ALL HOCUS, POCUS, PROTOZELUS! Spectacol de magie verde inspirat de basmul contemporan PROTOZELUL TRĂSNIT, de Daniel Eberhat. Toți copiii care participă la eveniment primesc supercadouri de la sponsorul nostru PARTYCENTER și cărți magice de la Editura Galaxia Copiilor. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1517759191626001/

Sâmbătă, 25 noiembrie, ora 16:00, Sala „Bursa de Contacte”

ETERNA REÎNTOARCERE LA POEZIA EMINESCIANĂ. Lansarea celui mai nou volum de critică literară semnat de Alex. Ștefănescu: EMINESCU, POEM CU POEM.Invitați: Ion Caramitru și Rareș Bogdan. Mai multe detalii puteți găsi pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1537971776322325/

Duminică, 26 noiembrie, ora 13:30, standul ALL

INCURSIUNE ÎN CIMITIRUL VESEL DE LA SĂPÂNȚA. Lansarea cărții-eveniment CRUCILE DE LA SĂPÂNȚA, de Roxana Mihalcea. Invitați: Roxana Mihalcea și Dumitru Pop Tincu. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/183986635489021/

Noi apariții din toate domeniile

Noutățile Grupului Editorial ALL din categoria bestsellere internaționale vor fi disponibile la GAUDEAMUS cu reduceri substanțiale. Volume precum „Defecți”, de Cecelia Ahern, primul roman YOUNG ADULT semnat de autoarea bestsellerului internațional „P.S. Te iubesc” sau „Houston, avem o problemă”, de Kararzyna Grochola: O poveste tumultoasă și tragicomică, fac parte din categoria noutăților disponibile cu reduceri de până la 30%.

De discounturi se vor bucura și cititorii cărților eveniment „Eminescu, poem cu poem. La o nouă lectură”, de Alex. Ștefănescu: Eterna reîntoarcere la textul eminescian și „Crucile de la Săpânța”, de Roxana Mihalcea: O colecție de epitafuri din veselul cimitir maramureșean.

Și în cazul volumelor pentru copii „Protozelul trăsnit”, de Daniel Eberhat: Un basm contemporan pentru copii și părinți, „Pisicile Războinice – Noua profeție. Cartea a VIII-a: Răsărit de Lună”, de Erin Hunter și „Vreau să știu de ce”, de Charlotte Grossetête vor fi prețuri speciale.

Partenerii Grupului Editorial ALL la Târgul Internațional Gaudeamus 2017 sunt ROM Autentic, Prăjitura Măgura, ULPIO și PARTYCENTER. Fiecare cumpărător al Grupului Editorial ALL va primi sâmbătă, 25 noiembrie și duminică, 26 noiembrie, cadouri dulci de la ROM Autentic, Prăjitura Măgura și ULPIO.

Seteaza descrescator
Pagina:
  1. 1
  2. 7
  3. 8
  4. 9
  5. 10
  6. 11
  7.    din   
  8. 12