0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6
 6. 7
 7.    din   
 8. 12

În perioada 17 – 19 mai 2018, Editura ALL va fi prezentă la cea de-a XI-a ediție a Târgului de carte Alba Transilvana cu reduceri de până la 70%, cele mai căutate titluri publicate, dar și ultimele apariții editoriale. Organizat de Consiliul județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga" Alba, târgul se desfășoară la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Editura ALL își așteaptă cititorii cu romanul Perfecți, cel de-al doilea volum al seriei Defecți, de Cecelia Ahern, un bestseller în peste 15 tări. Adresându-se publicului YOUNG ADULT (tineri între 14 și 30 de ani), cele două romane înfățișează o societate distopică, în care perfecțiunea este obligatorie.

Seria Pisicile războinice. Noua profeție a ajuns la a zecea carte, Strălucirea stelelor, iar din trilogia Foxcraft, semnată de Inbali Iserles, a apărut cel de-al doilea volum, Bătrânii. Cea mai nouă serie de cărți de activități dedicate copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani, PIXI CREATIV, va fi prezentă cu patru titluri deopotrivă educative și distractive: Forme și culori, Carte de colorat: Activități la grădiniță, Carte de ghicitori: Activități la grădiniță, Unde este motanul Miau? Caută și găsește!.

Romanul distins cu Man Booker Prize, Bătrânii ticălosi de Kingsley Amis, și cea mai frumoasă poveste de dragoste din lume, Djamilia de Cinghiz Aitmatov, vor completa oferta editurii în domeniul ficțiunii.

Printre noutăți, se mai află cartea reputatei istorice Vyvyen Brendon, Primul Război Mondial 1914-1918, povestea conflagrației devastatoare care a schimbat radical harta lumii, partea a doua a trilogiei despre dinastia care a condus Rusia mai bine de trei secole, Ecaterina cea Mare. Portretul unei femei de Robert K. Massie, câștigător al Premiului Pulitzer pentru Petru cel Mare. Viața și lumea lui.

Cărțile de poezie publicate de Editura ALL se vor afla, în perioada 14 - 20 mai 2018, la Muzeul Naţional al Literaturii Române în cadrul Târgului Național al Cărții de Poezie. Evenimentul are loc cu ocazia celei de-a IX-a ediții a Festivalului Internațional de Poezie București. Vizitatorii Târgului vor putea achiziționa atât volumele semnate de Claudiu Emanuel Bîndiu sau Raluca Brancomir, cât și cărțile criticului literar Alex. Ștefănescu.
Editura ALL participă cu oferta de carte medicală la cea de-a V-a ediție a Conferinței Naționale Interdisciplinare „Stresul, Anxietatea, Depresia (S.A.D.) și complicațiile lor”, ce se desfășoară pe 11 și 12 mai 2018 la Hotel Ramada Parc din București. Cartea medicală publicată de Editura ALL va avea reduceri de până la 80%. Tema ediției din acest an este Managementul de caz al pacientului psihiatric, iar coordonatorul științific al evenimentului este Prof. Univ. Dr. Mirela Manea.
Editura ALL este prezentă vineri, 11 mai 2018, la cea de-a III-a ediție a Conferinței Medicale cu participare internațională „Aspecte nefro-urologice moderne”, la Hotel Novotel din București. Invitatul special din acest an este Prof. Dr. Bob Djavan (Austria), liderul departamentului de urologie al Rudolfinerhaus Foundation Hospital din Viena, liderul departamentului de urologie al Universității din New York și președintele Asociației Regionale Europene de Urologie (EAU). Vă așteptăm cu reduceri de până la 80% la cărțile medicale publicate de Editura ALL.
Timp de două zile, pe 10 și 11 mai 2018, cărțile medicale publicate de Editura ALL sunt prezente la Iași, la Conferința Pediatru.ro, cu reduceri de până la 80%. Evenimentul, desfășurat la Hotel Internațional, are tema „Priorităţi în practica pediatrică” și este gratuit. Conferinţele Pediatru.ro 2018 sunt organizate cu sprijinul Institutului Naţional pentru Sănătatea Mamei şi Copilului "Alessandrescu - Rusescu" și al Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti. În cadrul acestor conferinţe, susţinute de cadre didactice universitare de prestigiu, sunt abordate subiecte de larg interes din patologia copilului şi sunt prezentate noutăţi din domeniul terapeuticii pediatrice.
Editura ALL va fi prezentă cu reduceri de până la 80% la cărțile medicale publicate în cadrul primului simpozion „Sarcina și patologia reumatică”. Evenimentul va avea loc în perioada 10 – 11 mai 2018, la Centrul Național Tinerimea Română. Manifestarea este organizată de către Societatea Romana de Reumatologie și este creditată cu 6 puncte EMC.

Editura ALL îi așteaptă pe orădeni la cea de-a V-a ediție a Caravanei Gaudeamus Oradea. Evenimentul, organizat de Radio România, Primăria Oradea şi Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune, are loc în perioada 9 – 13 mai, în incinta unui pavilion expoziţional amplasat în Piaţa Unirii. Programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 şi 20.00, iar duminică, între orele 10.00 şi 15.00. Intrarea este liberă pentru toate categoriile de vizitatori.

La standul Editurii ALL, reducerile ajung până la 70%, iar vizitatorii pot găsi ultimele apariții editoriale: volumul Perfecți, de Cecelia Ahern, continuarea seriei Defecți; volumul al X-lea al seriei Pisicile războinice. Noua profeție, Strălucirea stelelor, sau a doua parte a trilogiei Foxcraft, semnată de Inbali Iserles, Bătrânii.

Pasionații de istorie se vor bucura de cartea reputatei istorice Vyvyen Brendon, Primul Război Mondial 1914-1918, povestea conflagrației devastatoare care a schimbat radical harta lumii, dar și de a doua parte a trilogiei despre dinastia care a condus Rusia de mai bine de trei secole, Ecaterina cea Mare. Portretul unei femei de Robert K. Massie, câștigător al Premiului Pulitzer pentru Petru cel Mare. Viața și lumea lui.

În perioada 9 – 13 mai 2018, Editura ALL va fi prezentă la cea de-a 26-a ediție a Târgului de Carte LIBREX de la Iaşi cu reduceri de până la 80%, cele mai căutate titluri publicate, dar și ultimele apariții editoriale. Desfășurat la Palas Mall Iași, târgul poate fi vizitat zilnic gratuit de către public, de la ora 10.00 la ora 22.00.

Editura ALL își așteaptă cititorii din Iași cu romanul Perfecți, cel de-al doilea volum al seriei Defecți, de Cecelia Ahern, un bestseller în peste 15 tări. Adresându-se publicului YOUNG ADULT (tineri între 14 și 30 de ani), cele două romane înfățișează o societate distopică, în care perfecțiunea este obligatorie.

Seria Pisicile războinice. Noua profeție a ajuns la a zecea carte, Strălucirea stelelor, iar din trilogia Foxcraft, semnată de Inbali Iserles, a apărut cel de-al doilea volum, Bătrânii. Cea mai nouă serie de cărți de activități dedicate copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani, PIXI CREATIV, va fi prezentă cu patru titluri deopotrivă educative și distractive: Forme și culori, Carte de colorat: Activități la grădiniță, Carte de ghicitori: Activități la grădiniță, Unde este motanul Miau? Caută și găsește!.

Romanul distins cu Man Booker Prize, Bătrânii ticălosi, de Kingsley Amis, și cea mai frumoasă poveste de dragoste din lume, Djamilia de Cinghiz Aitmatov, vor completa oferta editurii în domeniul ficțiunii.

Printre noutăți, se mai află cartea reputatei istorice Vyvyen Brendon, Primul Război Mondial 1914-1918, povestea conflagrației devastatoare care a schimbat radical harta lumii, a doua parte a trilogiei despre dinastia care a condus Rusia de mai bine de trei secole, Ecaterina cea Mare. Portretul unei femei de Robert K. Massie, câștigător al Premiului Pulitzer pentru Petru cel Mare. Viața și lumea lui.

În zilele de 4 și 5 mai 2018, cărțile medicale publicate de Editura ALL vor putea fi achiziționate cu o reducere de până la 80% la prima ediție a Congresului Internațional „Bucharest Live Endoscopy”. Evenimentul, organizat de AGOMedia, Spitalul Clinic Floreasca, Societatea Română de Gastroenterologie și Hepatologie și Grupul Român al Tinerilor Gastroenterologi din România, are loc la Hotel Novotel din București. Partenerul Congresului este Asociația Europeană de Gastroenterologie, Endoscopie și Nutriție (EAGEN). În cadrul manifestării se vor realiza transmisiuni LIVE cu cazuri clinice operate de echipa medicală din Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București, împreună cu cei șase invitați speciali din afara țării.
În perioada 26 – 28 aprilie 2018, Editura ALL participă la prima ediție a Conferinței Interdisciplinare NefroAcces – Nefrologie, Dializă, Transplant și Acces Vascular ce va avea loc la Hotel Novotel din Bucuresti. Evenimentul este organizat de Asociația de Nefrologie, Dializă și Acces Vascular din România, sub egida Academiei de Științe Medicale din România și a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. Cărțile medicale publicate de Editura ALL vor putea fi achiziționate cu reduceri de până la 80%.
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6
 6. 7
 7.    din   
 8. 12