0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7.    din   
 8. 12
Cărțile de medicină din portofoliul Editurii ALL vor fi prezente, cu reduceri substanțiale, la cea de-a patra ediție din 2018 a seriei de evenimente Practic MF. Manifestarea se va desfășura în zilele de 08 și 09 iunie 2018, la Hotel Clermont din Covasna și se adresează medicilor de familie din județele Covasna, Mureș, Harghita, Bacău, Buzău, Prahova și Brașov. Coordonatorul științific al evenimentului este prof. univ. dr. Nicolae Calomfirescu.

Editura ALL este prezentă cu reduceri de până la 80%, între 7 și 10 iunie 2018, în Piața Mică din Sibiu la evenimentul Sibiu Book Festival - Strada cu Cărți. Proiectul este asociat Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și organizat de Camera de Comerț și Industrie Sibiu.

Pe lângă noutăți și cele mai cunoscute titluri, Editura ALL le oferă sibienilor și câte o surpriză dulce cu ajutorul partenerului său Kandia.

Editura ALL participă la prima ediție a Târgului de carte de la Arad, care se desfășoară în cadrul Festivalului internațional de literatură „Discuția secretă”, între 6 și 10 iunie 2018. Cele mai noi apariții editoriale, având cele mai atractive prețuri, vă așteaptă în standul Editurii ALL. Târgul se desfășoară în aer liber, într-un cort, amplasat în Piața Avram Iancu, în imediata vecinătate a Cafenelei literare Joy’s, epicentrul festivalului „Discuția secretă”.
Între 6 și 9 iunie 2018, portofoliul de carte medicală al Editurii ALL va beneficia de reduceri de până la 80% în cadrul Congresului Societății Române de Chirurgie Pediatrică și al întâlnirii anuale WOFAPS. Evenimentul are loc la Hotel Crowne Plaza din București.
În zilele de 6 și 7 iunie 2018, cărțile medicale publicate de Editura ALL vor putea fi achiziționate cu o reducere de până la 80% la evenimentul dedicat medicinei primare, „Medical Forum 2018 – Sănătatea, între prevenție și aderența la tratament” de la Ploiești. Manifestarea, organizată de Pharma Business Services împreună cu Societatea Națională de Medicina Familiei la Hotel Central, se adresează atât medicilor, cât și asistenților medicali generaliști.

În perioada 30 mai – 03 iunie 2018, Grupul Editorial ALL va fi prezent la cea de-a XIII-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest cu reduceri de până la 80%, noutăți editoriale pentru toate vârstele, lansări și cadouri dulci pentru cititori.

Evenimentele Grupului Editorial ALL

Joi, 31 mai, ora 16.30, pe Scena ARCA, vom lansa volumul Practica medicală pentru studenții la medicină coordonat de Camelia Diaconu și Alexandru-Mihnea Găman, parte a unui proiect original care își propune să consolideze experiența clinică a studenților la medicină. Dr. Camelia Diaconu, prof. dr. Dan Mischianu și Marius Zaharia, student în anul IV la UMF Carol Davila, vor participa la eveniment în calitate de speakeri.

Sâmbătă, 02 iunie, ora 16.30, pe Scena ARCA vom prezenta publicului cea mai nouă revelație din domeniul cărților de nutriție și stil de viață sănătos: Capcanele dietelor. Dietă pe viață sau stil de viață?, semnat de dr. Laura Ene. Autoarea va dezvălui, într-un discurs motivational, care sunt secretele unei vieți fără dietă, fără frustrări și restricții, dar aflată sub semnul echilibrului și al sănătății.

Festivalul Pisicilor războinice. Micuții cititori pasionați de seria de romane Fantasy Pisicile războinice vor pătrunde în universul personajelor preferate prin intermediul unui spațiu special amenajat în standul ALL, pe toată perioada târgului. Îi invităm apoi să posteze pe Facebook fotografiile realizate cu ajutorul accesoriilor personalizate, folosind hashtagul #pisicilerăzboinice, pentru a intra în cursa pentru primele două volume din seria Fantasy Foxcraft, de Inbali Iserles.

Noutăți editoriale

Pisicile războinice. Noua profeție își așteaptă cititorii cu cea de-a XI-a carte, Amurg. Curajul și istețimea pisicilor sunt încă o dată puse la grea încercare, miza fiind chiar supraviețuirea clanurilor. Fanii seriei vor descoperi, alături de personajele îndrăgite, pericolele ascunse, dar și surprizele fantastice ale unei lumi necunoscute.

Romanul Perfecți, cel de-al doilea volum al seriei Defecți, de Cecelia Ahern, continuă aventurile lui Celestine North, eroina declarată „cea mai defectă persoană din țară”. Adresându-se publicului YOUNG ADULT, cele două romane înfățișează o societate distopică, în care perfecțiunea este obligatorie.

Volumul Ecaterina cea Mare. Portretul unei femei prezintă un portret sensibil și complex nu doar al unei gigantice personalități din istoria Rusiei, ci și al unei femei în carne și oase. Ecaterina cea Mare este a doua carte din monumentala trilogie pe care renumitul istoric american Robert K. Massie, laureat al Premiului Pulitzer, a dedicat-o familiei imperiale a Romanovilor.

Gena. O istorie fascinantă reprezintă, de fapt, povestea uneia dintre cele mai puternice și mai primejdioase idei din lumea științei, spusă cu măiestrie de Siddhartha Mukherjee, autor distins cu Premiul Pulitzer. Genetica a marcat definitiv evoluția biologiei și a medicinei moderne.

Grant. Atlas de anatomie este cea mai nouă apariție din portofoliul de carte medicală al Editurii ALL. Volumul conține referințe vizuale uimitoare și informații de o relevanță clinică incontestabilă, adresându-se deopotrivă studenților și tuturor profesioniștilor din domeniul medical.

Partenerii Grupului Editorial ALL la Salonul Internațional de Carte Bookfest sunt: Kandia, prin intermediul brandurilor Rom, Ulpio Cookino și Sugus, Herbagen și Clinica de Nutriție Kilostop. Începând cu 1 iunie, o mulțime de surprize dulci îi vor aștepta pe cititorii de toate vârstele la standul Editurii ALL.

În perioada 24 – 26 mai 2018, oferta de carte medicală a Editurii ALL va fi prezentă la cea de-a VI-a ediție a Congresului Societății Române de Medicină Felină (SRMF) cu reduceri de până la 80%. Evenimentul se va desfășura la Rin Grand Hotel din București și se va adresa anul acesta și crecătorilor. Ediția a VI-a este una business-oriented, având scopul de a dezvolta abilitățile medicilor veterinari spre partea de business a cabinetelor și clinicilor veterinare.

Timp de două zile, pe 24 și 25 mai 2018, Editura ALL este prezentă cu oferta de carte medicală la Tulcea (Sala de conferinţă „Toma Caragiu” a Hotelului Delta), la cea de-a doua ediție a Conferinței regionale de medicină de familie. La eveniment participă specialişti din domeniile medicale (boli infectioase, cardiologie, gastroenterologie, medicină internă, oncologie, pneumologie, psihiatrie) şi chirurgicale (chirurgie generală, chirurgie plastică, ginecologie, oftalmologie, ortopedie, urologie). Conferinţa este creditată de Colegiul Medicilor din România cu ore de Educaţie Medicală Continuă. Conferinţa cuprinde comunicări orale, prezentări video, expoziţie medicală specializată, simpozioane de firmă şi ateliere practice. Vă așteptăm cu reduceri de până la 80%.

Editura ALL participă cu oferta de carte medicală la cel de-al 44-lea Congres Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, care are loc în perioada 23 – 26 mai 2018 la Centrul de Conferințe din Poiana Brașov. Cele mai noi apariții editoriale, dar și cele mai căutate titluri de carte medicală beneficiază, timp de patru zile, de prețuri avantajoase, reducerile fiind de până la 80%.

Aceasta ediție a Congresului aduce împreună practicieni de diverse specialități medicale: diabetologi, endocrinologi, nutriționiști, specialiști de medicină internă, cardiologi etc., precum și importanți factori de decizie și lideri medicali din domeniul diabetului și din domenii conexe din România și din străinătate.

Editura ALL este prezentă cu oferta de carte medicală la cea de-a XXV-a ediție Practic MF, ce se desfășoară în zilele de 18 și 19 mai 2018, la Hotel Afrodita din Băile Herculane. Evenimentul se adresează medicilor de familie din județele Caraș Severin, Timiș, Arad, Bihor, Satu Mare, Mehedinți, Dolj, Gorj, Olt, Hunedoara și este creditat EMC. Coordonatorul științific este prof. univ. dr. Nicolae Calomfirescu.
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7.    din   
 8. 12