0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6.    din   
 7. 12

În perioada 21 – 23 septembrie 2018, Editura ALL va fi prezentă cu oferta de carte medicală în cadrul Med Academy International Exhibition. Evenimentul, organizat de Health Media Services, se va desfășura în Pavilionul C5 de la Centrul Expozițional Romexpo, București. Cu o tematică bogată și o adresabilitate largă, Med Academy International Exhibition va găzdui peste 250 de companii expozante, 15.000 de vizitatori (aproximativ 5.000 medici, farmaciști, asistenți și 10.000 de pacienți), interesați în a se familiariza cu ultimele noutăți din lumea medicală.

Timp de patru zile, între 20 și 23 septembrie 2018, Editura ALL se află la Tîrgu Mureș pentru cea de-a V-a ediție a Salonului de Carte Bookfest. Cele mai noi apariții editoriale și cele mai bune prețuri vor putea fi găsite în standul ALL de la Teatrul Național.

Cărțile autorului distins cu Premiul Pulitzer, Siddhartha Mukherjee, se vor afla pentru prima dată pe același raft în fața cititorilor din Tîrgu Mureș. Împăratul tuturor bolilor (Premiul Pulitzer 2011) și Gena. O istorie fascinantă sunt scrise într-un stil fermecător, ușor accesibil, dar respectând standardele academice inerente unor lucrări cu o asemenea tematică.

Împăratul tuturor bolilor este o biografie a cancerului – excepțională și profund umană – de la primele sale atestări documentare cu mii de ani în urmă până la bătăliile eroice ale secolului XX, menite să-l trateze, să-l controleze și să-l cucerească printr-o nouă și deplină înțelegere a esenței sale.

Gena. O istorie fascinantă prezintă povestea uneia dintre cele mai puternice și mai primejdioase idei din lumea științei. Cartea se adresează publicului larg și tuturor specialiștilor dornici să descopere modul în care genetica a transformat definitiv domeniile biologiei și medicinei. 

Despre scop. Cum creăm sensul vieții, de Paul Froese, are ca idee centrală faptul că sensul vieții fiecăruia dintre noi nu poate fi gândit în afara contextului social. Modul în care ne definim propriul scop în viață este determinat de societate. 

EKG. Tot ce trebuie să știi este cea mai atractivă și ușor de citit carte despre EKG pe care ți-o poți imagina . Lucrarea îți oferă tot ce ai nevoie pentru a interpreta EKG-uri repede și precis. Studenții la medicină, dar și medicii de la toate nivelurile, care trebuie să interpreteze EKG-uri în activitatea lor de zi cu zi, pot răsufla ușurați. Cu acest volum în față, ai certitudinea că citești cel mai actual, clar și precis text la care ai putea spera.

Grant. Atlas de anatomie conține referințe vizuale uimitoare și informații de o relevanță clinică incontestabilă, adresându-se deopotrivă studenților și tuturor profesioniștilor din domeniul medical. De mai bine de 70 de ani, volumul traversează etape de continuă adaptare, pentru a satisface nevoile noilor generații de studenți, menținând în același timp tradiția de excelență a emblemei GRANT. Ilustrațiile extrase din specimene reale, prezentate în secvențe de disecție de la suprafață în profunzime, au transformat acest atlas de anatomie într-un instrument de studiu esențial. Ediția a XIV-a a fost revizuită cu meticulozitate, pentru a înlesni experiența de învățare a structurii și funcțiilor corpului uman.

 

 

 

 

Cărțile medicale din portofoliul Editurii ALL vor putea fi achiziționate la prețuri avantajoase în cadrul Congresului Național de Cardiologie de la Sinaia. Organizată de Societatea Română de cardiologie, cea de-a 57-a ediție se desfășoară între 19 și 22 septembrie 2018 la Cazinoul Sinaia. Congresul Național de Cardiologie este creditat de European Accreditation Council for Continuing Medical Education (EACCME®) cu 22 de Credite Europene CME.

Editura ALL vă așteaptă cu reduceri între 25 și 75% și cele mai noi apariții editoriale la cea de-a XVII-a ediţie a Salonului Editorial „Ion Heliade Rădulescu”, care se desfășoară în perioada 07 – 09 septembrie 2018 în cadrul Zilelor oraşului Târgovişte. Organizat de Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa, evenimentul are loc în Scuarul Primăriei Municipiului Târgoviște și este deschis între orele 10.00 și 21.00.

În perioada 06 – 09 septembrie 2018, cărțile publicate de Editura ALL vor putea fi achiziționate cu reduceri de la 25 la 75% cu ocazia Festivalului Danubius cARTFest de la Tulcea. Evenimentul se va desfășura în Piața Mircea cel Bătrân (Piața Civică), iar intrarea este liberă. Cititorii de toate vârstele vor găsi în standul ALL cele mai noi apariții editoriale, dar și titluri de succes apărute sub sigla ALL.

Editura ALL va fi prezentă, între 06 și 09 septembrie 2018, la cea de-a VII-a ediție a Salonului de Carte Bookfest de la Cluj-Napoca. Cărțile publicate sub sigla Editurii ALL vor beneficia de o reducere de 35%. Vizitatorii sunt așteptați la Centrul Cultural Casino din Parcul Central „Simion Bărnuțiu” în fiecare zi între orele 10.00 și 20.00, iar intrarea este liberă.

Copiii de toate vârstele se vor bucura de cele mai recente titluri publicate în seriile preferate: Pixi creativ, Biblioteca din ghiozdan sau Pisicile războinice.

Publicul tânăr va afla deznodământul aventurilor lui Celestine North, eroina seriei Defecți, de Cecelia Ahern.

Pentru cititorii care preferă autorii premiați, Gena. O istorie fascinantă, de Siddhartha Mukherjee, și Ecaterina cea Mare. Portretul unei femei, Robert K. Massie, sunt alegerile perfecte.

Medicii sau studenții la medicină vor putea răsfoi ultimele apariții din domeniul medical, precum EKG. Tot ce trebuie să știi  sau Grant. Atlas de anatomie.

Editura ALL îi așteaptă pe brașoveni cu reduceri de până la 70% în cadrul Târgului Gaudeamus Brașov 2018, care are loc în perioada 29 august – 02 septembrie. Evenimentul se desfășoară în incinta unui pavilion expoziţional mobil amplasat în Piaţa Sfântul Ioan. Programul de vizitare este zilnic între orele 11.00 şi 21.00, iar intrarea este liberă pentru toate categoriile de vizitatori.

Proaspăt venit din tipar, cel de-al XII-lea volum al seriei Pisicile războinice. Noua profeție, Apus de soare, își așteaptă cititorii pentru a continua aventura în lumea fantastică a felinelor. Preșcolarii de vor bucura de apariția a patru noi cărți din seria Pixi creativ, iar micii cititori de alte două noutăți din colecția Biblioteca din ghiozdan.

Romanul Perfecți, cel de-al doilea volum al seriei Defecți, de Cecelia Ahern, continuă aventurile lui Celestine North, eroina declarată „cea mai defectă persoană din țară”. Adresându-se publicului YOUNG ADULT, cele două romane înfățișează o societate distopică, în care perfecțiunea este obligatorie.

Cea mai nouă revelație din domeniul cărților de nutriție și stil de viață sănătos: Capcanele dietelor. Dietă pe viață sau stil de viață?, o noutate editorială care poartă semnătura Dr. Laura Ene, le va dezvălui cititorilor din Brașov secretele unei vieți fără dietă, fără frustrări și restricții, dar aflată sub semnul echilibrului și al sănătății.

Gena. O istorie fascinantă prezintă povestea uneia dintre cele mai puternice și mai primejdioase idei din lumea științei, relatată cu măiestrie de Siddhartha Mukherjee, autor distins cu Premiul Pulitzer.

Editura ALL va fi prezentă, între 29 august și 02 septembrie 2018, la Salonul Internațional de Carte Bookfest Chișinău. Cărțile publicate sub sigla Editurii ALL vor beneficia de reduceri între 20 și 70%. Vizitatorii sunt așteptați în Pavilionul central Moldexpo, în fiecare zi între orele 10.00 și 20.00, iar intrarea este liberă.

Proaspăt venit din tipar, cel de-al XII-lea volum al seriei Pisicile războinice. Noua profeție, Apus de soare își așteaptă cititorii pentru a continua aventura în lumea fantastică a felinelor. Războinicii își asumă decizii riscante, care vor influența destinele tuturor clanurilor de pisici.

Romanul Perfecți, cel de-al doilea volum al seriei Defecți, de Cecelia Ahern, continuă aventurile lui Celestine North, eroina declarată „cea mai defectă persoană din țară”. Adresându-se publicului YOUNG ADULT, cele două romane înfățișează o societate distopică, în care perfecțiunea este obligatorie.

Gena. O istorie fascinantă este povestea uneia dintre cele mai puternice și mai primejdioase idei din lumea științei, relatată cu măiestrie de Siddhartha Mukherjee, autor distins cu Premiul Pulitzer. Cartea se adresează publicului larg și tuturor specialiștilor dornici să descopere modul în care genetica a transformat definitiv domeniile biologiei și medicinei. Autorul îmbină stilul fermecător, ușor accesibil, cu standardele academice inerente unei lucrări cu o asemenea tematică.

Volumul Ecaterina cea Mare. Portretul unei femei prezintă un portret sensibil și complex nu doar al unei gigantice personalități din istoria Rusiei, ci și al unei femei în carne și oase. Ecaterina cea Mare este a doua carte din monumentala trilogie pe care renumitul istoric american Robert K. Massie, laureat al Premiului Pulitzer, a dedicat-o familiei imperiale a Romanovilor.

Cea mai nouă revelație din domeniul cărților de nutriție și stil de viață sănătos: Capcanele dietelor. Dietă pe viață sau stil de viață?, o noutate editorială care poartă semnătura Dr. Laura Ene, le va dezvălui cititorilor secretele unei vieți fără dietă, fără frustrări și restricții, dar aflată sub semnul echilibrului și al sănătății.

EKG. Tot ce trebuie să știi este cea mai atractivă și ușor de citit carte despre EKG ce poate fi imaginată. Lucrarea le oferă studenților la medicină, dar și medicilor de la toate nivelurile tot ce e nevoie pentru a interpreta EKG-uri repede și precis.

Grant. Atlas de anatomie conține referințe vizuale uimitoare și informații de o relevanță clinică incontestabilă, adresându-se deopotrivă studenților și tuturor profesioniștilor din domeniul medical. De mai bine de 70 de ani, volumul traversează etape de continuă adaptare, pentru a satisface nevoile noilor generații de studenți, menținând în același timp tradiția de excelență a emblemei GRANT.

Între 16 și 19 august 2018, Editura ALL va participa la Târgul de carte „Libris Neamț”, care se va desfășura în centrul istoric al municipiului Roman. Vizitatorii târgului vor putea beneficia de reduceri de până la 50%, dar și de ultimele apariții editoriale.

Apus de soare, volumul al XII-lea al seriei Pisicile războinice. Noua profeție continuă aventurile îndrăgitelor feline, iar ratonul Ricky îi va călăuzi pe cei mici printre jocurile și activitățile distractive din cele mai noi cărți ale seriei Pixi creativ.

Adolescenții vor putea afla deznodământul poveștii lui Celestine North în romanul Perfecți, cel de-al doilea volum al seriei Defecți, de Cecelia Ahern, iar Gena. O istorie fascinantă prezintă povestea uneia dintre cele mai puternice și mai primejdioase idei din lumea științei, relatată cu măiestrie de Siddhartha Mukherjee, autor distins cu Premiul Pulitzer.

În perioada 11 – 15 august 2018, Editura ALL va fi prezentă la cea de-a X-a ediție a Târgului Gaudeamus Litoral, care se va desfășura în incinta unui pavilion expoziţional mobil amplasat în Piaţeta Perla din staţiunea Mamaia. Turiștii aflați pe litoral vor găsi în standul Editurii ALL cele mai noi apariții editoriale, titluri pentru toate vârstele și reduceri de până la 70%. Evenimentul este organizat de Radio România şi Radio Constanţa, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanţa. Programul de vizitare este zilnic între orele 15.00 şi 23.00, iar intrarea este liberă pentru toate categoriile de vizitatori.

Proaspăt venit din tipar, cel de-al XII-lea volum al seriei Pisicile războinice. Noua profeție, Apus de soare, își așteaptă cititorii pentru a continua aventura în lumea fantastică a felinelor. Preșcolarii se vor bucura de apariția a patru noi cărți din seria Pixi creativ, iar micii cititori de alte două noutăți din colecția Biblioteca din ghiozdan.

Romanul Perfecți, cel de-al doilea volum al seriei Defecți, de Cecelia Ahern, continuă aventurile lui Celestine North, eroina declarată „cea mai defectă persoană din țară”. Adresându-se publicului YOUNG ADULT, cele două romane înfățișează o societate distopică, în care perfecțiunea este obligatorie.

Cea mai nouă revelație din domeniul cărților de nutriție și stil de viață sănătos: Capcanele dietelor. Dietă pe viață sau stil de viață?, o noutate editorială care poartă semnătura Dr. Laura Ene, le va dezvălui cititorilor secretele unei vieți fără dietă, fără frustrări și restricții, dar aflată sub semnul echilibrului și al sănătății.

Gena. O istorie fascinantă prezintă povestea uneia dintre cele mai puternice și mai primejdioase idei din lumea științei, relatată cu măiestrie de Siddhartha Mukherjee, autor distins cu Premiul Pulitzer.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6.    din   
 7. 12